Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1011g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus354g230kcal5.7g53.1g0.4g5g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä405g275kcal12.5g48.5g2.8g12.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell708g779kcal162.8g0g14.9g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g22g62kcal1.9g3.8g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2692kcal365.8g210.8g44.6g34.2g
Valittu annoskoko2500g1346kcal182.9g105.4g22.3g17.1g
Annoskoko puolitettuna1250g673kcal91.5g52.7g11.2g8.6g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084