Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g854g717kcal9.4g156.2g3.4g15.4g
Canderel makeutusjauhe356g1366kcal10.3g331.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 196g279kcal24.4g0.6g20g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 11g76kcal0g0g8.5g0g
Margariini, flora kevyt 40 178g669kcal0.3g9.4g71.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g71kcal0g17.6g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g178g125kcal3.6g5.9g9.2g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 694g2379kcal70.7g485.4g8.3g24.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11424kcal239.2g2025.8g241g81.8g
Valittu annoskoko2500g5712kcal119.6g1012.9g120.5g40.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2856kcal59.8g506.5g60.3g20.5g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917