Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1534g1241kcal24.1g258.1g0.8g46g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 460g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl307g261kcal4.3g13.5g21.5g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.7g13kcal0.6g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3121kcal62.4g564.4g45.4g97.8g
Valittu annoskoko2500g1561kcal31.2g282.2g22.7g48.9g
Annoskoko puolitettuna1250g780kcal15.6g141.1g11.4g24.5g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920