Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 802g2753kcal81.7g561.5g9.6g28.1g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1058g282kcal34.9g32.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 423g531kcal46.5g1.1g38.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl159g1428kcal0g0g158.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10225kcal329.8g1245.6g413g56.6g
Valittu annoskoko2500g5113kcal164.9g622.8g206.5g28.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2556kcal82.5g311.4g103.3g14.2g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589