Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g610g2317kcal32.9g195.1g152.4g10.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen610g848kcal115.9g0g42.7g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka183g46kcal1.6g8.4g0.7g3.5g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g305g518kcal23.5g15.9g39.6g8.5g
Kananmuna kuorineen punnittu183g231kcal20.1g0.5g16.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl152g518kcal3g4.6g53.4g0g
Tomaatti 122g28kcal0.7g4.2g0.4g1.7g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g229g617kcal75.5g0g34.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10303kcal549.2g467.6g680.4g51.8g
Valittu annoskoko2500g5152kcal274.6g233.8g340.2g25.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2576kcal137.3g116.9g170.1g13g
Arvot/100g100g206kcal11g9.4g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671