Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1322g2927kcal231.3g0g224.7g0g
Kananmuna kuoreton 242g346kcal30.3g0.7g24.8g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale33g20kcal3.3g1.7g0.1g24.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 220g659kcal39.6g2.6g55.1g0g
Pinaatti 551g74kcal8.9g2.2g1.7g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8120kcal630.2g27g613.4g67g
Valittu annoskoko2500g4060kcal315.1g13.5g306.7g33.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2030kcal157.6g6.8g153.4g16.8g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894