Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g257g438kcal48.9g0g25.7g0g
Sipuli (kuorittu)116g31kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 17g19kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka169g19kcal1.9g1.9g0.3g1.7g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)605g242kcal10.3g49.6g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 931g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g17g48kcal2.6g0.6g3.9g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g388g159kcal5.4g31.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1910kcal143.8g183.8g64g8.2g
Valittu annoskoko2500g955kcal71.9g91.9g32g4.1g
Annoskoko puolitettuna1250g478kcal36g46g16g2.1g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934