Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)1739g1948kcal400g0g36.5g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus362g471kcal10.9g7.2g47.1g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g399g1116kcal71.7g2g91.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7069kcal965.2g18.4g350.6g0g
Valittu annoskoko2500g3535kcal482.6g9.2g175.3g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1767kcal241.3g4.6g87.7g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129