Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl465g604kcal60.9g1.4g38.6g0g
Sokeri287g1166kcal0g286.9g0g0g
Leivinjauhe17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 220g754kcal22.4g153.7g2.6g7.7g
Kuohukerma,valio,2dl355g1206kcal7.1g10.6g124.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki422g237kcal35.9g21.1g0.8g0g
Sokeri 51g206kcal0g50.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Vadelma 676g278kcal6.8g27.7g5.4g25g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9025kcal268g1133.6g343.2g65.6g
Valittu annoskoko2500g4513kcal134g566.8g171.6g32.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2256kcal67g283.4g85.8g16.4g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168