Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g501g676kcal110.1g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Paprika, punainen288g74kcal2.6g13.2g1.2g5.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g926g324kcal9.3g63g4.6g13g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g150g586kcal3g3.8g63.1g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g105g126kcal2.6g6.3g9.5g1.6g
Hunaja 50g165kcal0.3g40.4g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g38g6kcal0.3g1.1g0g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen313g63kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4134kcal264.4g295.2g209.6g58g
Valittu annoskoko2500g2067kcal132.2g147.6g104.8g29g
Annoskoko puolitettuna1250g1034kcal66.1g73.8g52.4g14.5g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281258