Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1385g292kcal16.6g47.1g2.8g29.1g
Jauheliha, sika-nauta 554g1227kcal96.9g0g94.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g173g71kcal2.4g14g0.5g0g
Aurajuusto111g377kcal22.2g0g32.1g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g277g942kcal5.5g8.3g96.9g0g
Aromisuola (5g)0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5816kcal287.2g139g453g58.2g
Valittu annoskoko2500g2908kcal143.6g69.5g226.5g29.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1454kcal71.8g34.8g113.3g14.6g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072