Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 467g378kcal7.3g78.6g0.2g14g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Peruna, vanha, kuorittu 187g142kcal3.5g29g0.4g1.9g
Selleri, annos 50g94g13kcal0.9g2.8g0g0g
Lanttu 187g54kcal1.9g8.6g0.6g3.4g
Vesi935g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g23g21kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g234g280kcal7.9g8.4g23.4g0g
Herne 187g129kcal9.5g17.5g0.7g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2140kcal65.6g313.6g54.6g60g
Valittu annoskoko2500g1070kcal32.8g156.8g27.3g30g
Annoskoko puolitettuna1250g535kcal16.4g78.4g13.7g15g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644