Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1761g1114kcal52.8g84.5g61.6g0g
Kananmuna kuoreton 129g184kcal16.1g0.4g13.2g0g
Piimä, rasvaton (Valio)587g188kcal19.4g26.4g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3086kcal176.6g250.8g149.6g0g
Valittu annoskoko2500g1543kcal88.3g125.4g74.8g0g
Annoskoko puolitettuna1250g772kcal44.2g62.7g37.4g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716