Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g377g117kcal4.7g27.5g0.8g11.7g
Sipuli 104g31kcal1.3g5g0.2g1.8g
Vesi1887g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)38g98kcal4.9g4.5g6.8g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl94g80kcal1.3g4.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g653kcal24.4g82.4g28.8g27.4g
Valittu annoskoko2500g327kcal12.2g41.2g14.4g13.7g
Annoskoko puolitettuna1250g163kcal6.1g20.6g7.2g6.9g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816