Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1119g202kcal6.3g28g4.5g7.8g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]160g540kcal19.2g0g59.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl639g2174kcal12.8g19.2g223.8g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.4g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6473kcal138.4g99.8g613.4g27.8g
Valittu annoskoko2500g3236kcal69.2g49.9g306.7g13.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1618kcal34.6g25g153.4g7g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412