Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl225g293kcal29.5g0.7g18.7g0g
Sokeri 139g566kcal0g139.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g366kcal10.9g74.6g1.3g3.7g
Leivinjauhe 8.2g14kcal0.4g3.1g0g0g
Omenasose, omatekoinen410g533kcal0g123g0g6.1g
Kuohukerma,valio,2dl410g1393kcal8.2g12.3g143.4g0g
Maitorahka, milbona (500g)410g279kcal50g16g0.8g0g
Sokeri 66g266kcal0g65.5g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 492g336kcal4g74.8g0.5g3.9g
Vadelma 205g84kcal2g8.4g1.6g7.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g16g34kcal0g4.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini10g34kcal8.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8415kcal226.8g1048.2g332.6g42.6g
Valittu annoskoko2500g4208kcal113.4g524.1g166.3g21.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2104kcal56.7g262.1g83.2g10.7g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021