PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1418g541kcal3.8g99.8g1.3g48.6g
Vehnäjauho puolikarkea 279g958kcal28.5g195.4g3.4g9.8g
Sokeri 183g741kcal0g182.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.6g34kcal0g8.5g0g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 354g506kcal44.3g1.1g36.3g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g150g812kcal0.6g0.8g90.2g0g
Maito, Kevyt97g45kcal3.1g4.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7310kcal161.8g993.4g265.2g117g
Valittu annoskoko2500g3655kcal80.9g496.7g132.6g58.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1827kcal40.5g248.4g66.3g29.3g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219