Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g1483g519kcal37.1g51.9g0g37.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g424g1186kcal80.5g0.1g93.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 381g290kcal7.2g59.1g0.8g3.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g212g51kcal3.8g6.4g1.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4093kcal257.2g235g190.2g89.8g
Valittu annoskoko2500g2047kcal128.6g117.5g95.1g44.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1023kcal64.3g58.8g47.6g22.5g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493