Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%641g1090kcal128.2g0g64.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1154g1869kcal96.9g138.5g91.2g54.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g641g769kcal14.7g30.8g64.1g0g
Rypsiöljy 64g567kcal0g0g64.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8590kcal479.6g338.6g567g108.4g
Valittu annoskoko2500g4295kcal239.8g169.3g283.5g54.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2148kcal119.9g84.7g141.8g27.1g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257