Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 859g1226kcal107.4g2.6g88.1g0g
Taloussuklaa, Fazer521g2682kcal20.3g291.7g156.2g27.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g208g1165kcal17.5g114.6g70.8g0g
Vispikerma Flora 20%912g2005kcal27.3g45.6g182.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14156kcal345g909g994.8g55.2g
Valittu annoskoko2500g7078kcal172.5g454.5g497.4g27.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3539kcal86.3g227.3g248.7g13.8g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452