Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g601g805kcal53.5g109.4g15.6g25.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)824g288kcal8.2g56.8g4.1g11.5g
Sipuli (kuorittu)223g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Voi 67g485kcal0.8g0.3g54.3g0g
Rypsiöljy 100g886kcal0g0g100.2g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g223g868kcal4.5g5.6g93.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki445g356kcal57.9g8.9g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7536kcal258.4g389.2g554.2g83g
Valittu annoskoko2500g3768kcal129.2g194.6g277.1g41.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1884kcal64.6g97.3g138.6g20.8g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143