Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu157g198kcal17.2g0.5g14.1g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g523g173kcal17.2g25.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 382g1311kcal38.9g267.5g4.6g13.4g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g39g259kcal0g0g29g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki327g183kcal27.8g16.3g0.7g0g
Vesi523g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g131g105kcal26.1g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 144g205kcal18g0.4g14.7g0g
Oltermanni 17%268g723kcal80.4g0g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6312kcal451.2g620.6g217.4g26.8g
Valittu annoskoko2500g3156kcal225.6g310.3g108.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1578kcal112.8g155.2g54.4g6.7g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339