Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1588g287kcal8.9g39.7g6.4g11.1g
Sipuli (kuorittu)227g61kcal2.9g10.9g0.5g3.9g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g127g153kcal3.2g7.6g11.4g1.9g
Ruokakerma Valio 4% K&P454g272kcal4.5g20.4g18.1g2.7g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g68g235kcal7.5g47g1.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2093kcal59.8g263g76.4g46.2g
Valittu annoskoko2500g1047kcal29.9g131.5g38.2g23.1g
Annoskoko puolitettuna1250g523kcal15g65.8g19.1g11.6g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810