Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1555g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen415g577kcal78.8g0g29g0g
Peruna, keskikokoinen 60g233g140kcal3.5g30.3g0.2g2.1g
Porkkana keitetty130g35kcal0.8g6.6g0.3g3.4g
Ohrasuurimo 104g334kcal8.6g65.5g2.1g7.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g32kcal2.3g0.6g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2263kcal189.4g211g68g28.6g
Valittu annoskoko2500g1132kcal94.7g105.5g34g14.3g
Annoskoko puolitettuna1250g566kcal47.4g52.8g17g7.2g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422