Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 806g1036kcal167.2g0g40.3g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g1571g581kcal15.7g94.3g17.3g25.1g
Oliiviöljy 12g107kcal0g0g12.1g0g
Sipuli 111g34kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3515kcal368.6g199.2g139.8g54g
Valittu annoskoko2500g1758kcal184.3g99.6g69.9g27g
Annoskoko puolitettuna1250g879kcal92.2g49.8g35g13.5g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291630