Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g170g267kcal37.1g0g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g142g40kcal0.9g8.4g0.3g3.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 284g156kcal4.5g37.4g0.5g2.4g
Sieni tatti, hapero 28g7.8kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk14g5.5kcal0.2g1.1g0g0.7g
Vesi1703g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali85g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Voi, 1 tl, 5 g11g78kcal0.1g0.1g8.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g7.1g12kcal1.2g1.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1212kcal93g111.6g44g21.2g
Valittu annoskoko2500g606kcal46.5g55.8g22g10.6g
Annoskoko puolitettuna1250g303kcal23.3g27.9g11g5.3g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936