Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 291g415kcal36.4g0.9g29.8g0g
Sokeri 225g913kcal0g224.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 151g517kcal15.3g105.4g1.8g5.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g49kcal2.4g1.5g2.9g4g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)199g397kcal5.2g7.7g39.7g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g331g1158kcal6.9g26.5g115.8g0g
Mansikka 291g136kcal1.5g24.5g0.6g5.5g
Banaani, kuorittu 397g346kcal4.2g72.7g1.6g7.1g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen596g357kcal1.8g83.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8599kcal148g1099.8g385.6g43.8g
Valittu annoskoko2500g4300kcal74g549.9g192.8g21.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2150kcal37g275g96.4g11g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705