Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 196g1052kcal1.8g1.4g117.5g0g
Sokeri 200g811kcal0g199.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 141g201kcal17.6g0.4g14.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 229g786kcal23.3g160.4g2.7g8g
Grahamjauho 194g636kcal20.5g117.7g4.3g19.2g
Mustikka metsä- 783g345kcal3.9g50.1g4.7g25.8g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g157g183kcal4.4g6.3g15.7g0g
Rahka Milbona392g266kcal47.8g15.3g0.8g0g
Sokeri 67g270kcal0g66.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 141g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9464kcal269.6g1238.4g345.8g106g
Valittu annoskoko2500g4732kcal134.8g619.2g172.9g53g
Annoskoko puolitettuna1250g2366kcal67.4g309.6g86.5g26.5g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163