Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1940g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 243g166kcal35g0g2.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.4g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g315g567kcal13.2g78.8g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1483kcal96.6g158.4g51g0g
Valittu annoskoko2500g741kcal48.3g79.2g25.5g0g
Annoskoko puolitettuna1250g371kcal24.2g39.6g12.8g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334