Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)368g464kcal40.5g1.1g33.1g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl368g1473kcal0g368.2g0g0g
Oivariini vähärasvainen123g675kcal1.2g1.2g73.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen184g61kcal6.1g9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai359g1256kcal43.1g254.9g7.5g10.8g
Leivinjauhe 12g22kcal0.6g4.6g0g0.1g
Raparperi 614g207kcal4.2g33.8g0.6g8.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen368g122kcal12.2g18g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1.8g7.4kcal0g1.8g0g0g
Oivariini vähärasvainen55g304kcal0.6g0.6g33.1g0g
Perunajauho 1dl=70g37g123kcal0g30.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g39kcal0g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9505kcal217g1466.2g295.8g39g
Valittu annoskoko2500g4753kcal108.5g733.1g147.9g19.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2376kcal54.3g366.6g74g9.8g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624