Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa828g141kcal3.3g20.7g5g5.8g
Sipuli, paistettu 166g168kcal2.1g8g13.6g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g530g108kcal3.2g20.1g1.6g7.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 414g1238kcal74.5g5g103.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima99g387kcal28.8g0g29.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 414g572kcal77.6g0g29g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g298kcal0g0g33.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5856kcal381.6g113g431.4g32.6g
Valittu annoskoko2500g2928kcal190.8g56.5g215.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1464kcal95.4g28.3g107.9g8.2g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945