Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa805g137kcal3.2g20.1g4.8g5.6g
Purjosipuli 427g98kcal7.7g10.2g0.9g9g
Paprika keltainen 161g49kcal1.5g8.2g0.3g3.2g
Tomaatti 403g92kcal2.3g13.9g1.2g5.6g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g35g76kcal4.9g7.6g2.9g0g
Vesi483g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 65g577kcal0g0g65.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2121kcal42.4g131.6g151g51g
Valittu annoskoko2500g1060kcal21.2g65.8g75.5g25.5g
Annoskoko puolitettuna1250g530kcal10.6g32.9g37.8g12.8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665