Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Sokeri 287g1166kcal0g286.9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 169g58kcal5.2g8.4g0.2g0g
Maito rasvaton 200ml169g56kcal5.6g8.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g169g1233kcal1.7g1.7g135.1g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 439g1507kcal44.8g307.4g5.3g15.4g
Mustikka metsä- 422g186kcal2.1g27g2.5g13.9g
Raparperi 304g102kcal2.1g16.7g0.3g4.3g
Voi, 1 tl, 5 g85g617kcal0.8g0.8g67.6g0g
Sokeri 144g583kcal0g143.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g377kcal11.2g76.9g1.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12357kcal195.2g1769g462.6g75g
Valittu annoskoko2500g6178kcal97.6g884.5g231.3g37.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3089kcal48.8g442.3g115.7g18.8g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678