Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 645g1224kcal174.9g0g58g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 436g55kcal4.9g4.3g0.9g4.4g
Kurkku, tuore379g38kcal2.3g6.4g0.4g2.7g
Tomaatti, tuore911g185kcal5.5g34.6g2.7g12.7g
Sinappi 61g80kcal2.7g8.6g3.6g1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix68g34kcal1g6.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3231kcal382.6g121.4g131.8g41.6g
Valittu annoskoko2500g1616kcal191.3g60.7g65.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna1250g808kcal95.7g30.4g33g10.4g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763