Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha835g1387kcal158.7g0g83.5g0g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk1432g384kcal8.6g75.9g2.9g20g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g161kcal0g0g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3997kcal341.6g175g209.6g47.4g
Valittu annoskoko2500g1999kcal170.8g87.5g104.8g23.7g
Annoskoko puolitettuna1250g999kcal85.4g43.8g52.4g11.9g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803