Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g744g446kcal11.2g96.7g0.7g6.7g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g207g279kcal22.7g26.9g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)124g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1033g654kcal31g49.6g36.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)310g391kcal34.1g0.9g27.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima83g322kcal24g0g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4250kcal249.2g360.2g195.8g17.6g
Valittu annoskoko2500g2125kcal124.6g180.1g97.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1063kcal62.3g90.1g49g4.4g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915