Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g852g1193kcal136.3g21.3g63g0.9g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Creme Bonjour 15% valkosipuli426g767kcal29g16.2g63.9g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g375g1312kcal48.7g251.1g9.4g26.2g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g341g852kcal57.9g0.3g68.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g490g99kcal2.9g18.6g1.5g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8481kcal552.2g620.6g412g68.8g
Valittu annoskoko2500g4241kcal276.1g310.3g206g34.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2120kcal138.1g155.2g103g17.2g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116