Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g589g511kcal98.4g13.6g4.1g0g
Kvinoa, jyvät327g1224kcal42.6g225.9g19.6g19.6g
Vesi, vesijohtovesi 818g0kcal0g0g0g0g
Persilja 164g45kcal2.3g1.8g0.3g13.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g164g642kcal54g0g46.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen327g108kcal10.8g16g0g0g
Rypsiöljy 22g195kcal0g0g22.1g0g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.6g3.7kcal0.2g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5501kcal418.8g523.6g185.8g68.2g
Valittu annoskoko2500g2751kcal209.4g261.8g92.9g34.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1375kcal104.7g130.9g46.5g17.1g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395