Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1457g2039kcal247.6g0g116.5g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)35g145kcal2.4g21.4g5.2g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g910g273kcal9.1g54.6g1.8g0g
Rypsiöljy 98g870kcal0g0g98.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6654kcal518.2g152g443.6g0g
Valittu annoskoko2500g3327kcal259.1g76g221.8g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1664kcal129.6g38g110.9g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435