Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g415g361kcal74.6g6.2g4.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)366g637kcal64.4g0g42.4g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g183g18kcal2g1.8g0.4g1.8g
Kurkku 366g40kcal2g5.1g0.4g2.6g
Tomaatti 366g83kcal2g12.6g1.1g5.1g
Paprika punainen 244g71kcal2.3g11g1g4.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g488g317kcal63.4g9.8g1.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore73g18kcal0g6.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3091kcal421.4g106.2g101.8g28.4g
Valittu annoskoko2500g1546kcal210.7g53.1g50.9g14.2g
Annoskoko puolitettuna1250g773kcal105.4g26.6g25.5g7.1g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573