Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore826g256kcal5.8g45.5g0.8g11.6g
Vesi276g0kcal0g0g0g0g
Sokeri351g1426kcal0g350.9g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1047g3978kcal74.3g526.6g169.6g18.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11320kcal160.2g1846g340.8g60.8g
Valittu annoskoko2500g5660kcal80.1g923g170.4g30.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2830kcal40.1g461.5g85.2g15.2g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847