Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali869g183kcal10.4g29.5g1.7g18.2g
Sipuli (kuorittu)282g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g362g101kcal2.2g21.5g0.7g9g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g87g243kcal15.6g0.4g20g0g
Siirappi 43g131kcal0g32.2g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g75g241kcal8.3g47.4g1.5g8.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 420g540kcal87.1g0g21g0g
Voi 58g420kcal0.7g0.2g47.1g0g
Vesi290g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3871kcal256g289.4g185.2g81.4g
Valittu annoskoko2500g1935kcal128g144.7g92.6g40.7g
Annoskoko puolitettuna1250g968kcal64g72.4g46.3g20.4g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970