Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g758g152kcal9.9g22.7g1.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g237g97kcal3.3g19.2g0.7g0g
Isot katkaravut (rainbow)341g341kcal78.5g0g3.1g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g190g341kcal15.2g9.5g26.5g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 948g1031kcal37g185.6g10.5g17.7g
Oliiviöljy 27g235kcal0g0g26.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4393kcal287.8g474g137.6g35.4g
Valittu annoskoko2500g2197kcal143.9g237g68.8g17.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1098kcal72g118.5g34.4g8.9g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614