Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g392g235kcal5.9g51g0.4g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Lohifileepalat (Findus)654g850kcal137.3g3.3g32.7g0g
Purjosipuli 65g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Kalaliemikuutio 24g73kcal2.4g8.1g3.4g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Vesi1089g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl109g370kcal2.2g3.3g38.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g80kcal0.1g0.1g8.7g0g
Maustepippuri, annos 1g8.7g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3465kcal304.8g179g168g17.4g
Valittu annoskoko2500g1733kcal152.4g89.5g84g8.7g
Annoskoko puolitettuna1250g866kcal76.2g44.8g42g4.4g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742