Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu411g517kcal45.2g1.2g36.9g0g
Sokeri 409g1660kcal0g408.5g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 321g1708kcal1.1g1.1g192.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g321g148kcal10.3g15.4g4.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 625g2146kcal63.7g437.8g7.5g21.9g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.7g0g0g
Raparperi 385g130kcal2.7g21.2g0.4g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12775kcal247.6g1808g484g54.8g
Valittu annoskoko2500g6388kcal123.8g904g242g27.4g
Annoskoko puolitettuna1250g3194kcal61.9g452g121g13.7g
Arvot/100g100g256kcal5g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287