Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g244g438kcal6.1g19.5g36.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g585g994kcal116.9g0g58.5g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)609g2131kcal77.9g424.4g11.6g19.5g
Plus maito (Valio), annos 100g122g49kcal6.1g6g0g0g
Kananmuna kuoreton 201g287kcal25.1g0.6g20.6g0g
Ingman Pohjanpoika juusto183g722kcal43.8g3.7g58.5g0g
Tomaatti, tuore244g49kcal1.5g9.3g0.7g3.4g
Sipuli (kuorittu)183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9450kcal560.6g946.6g373.6g52.2g
Valittu annoskoko2500g4725kcal280.3g473.3g186.8g26.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2363kcal140.2g236.7g93.4g13.1g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445