Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 36g320kcal0g0g36.2g0g
Sipuli (kuorittu)268g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1074g268kcal10.7g59g0g15g
Vesi537g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 40g44kcal3.2g6.6g0.2g0.8g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 537g899kcal148.9g0.1g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3250kcal334.6g161.8g141g46.2g
Valittu annoskoko2500g1625kcal167.3g80.9g70.5g23.1g
Annoskoko puolitettuna1250g813kcal83.7g40.5g35.3g11.6g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802