Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali853g180kcal10.2g29g1.7g17.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g284g80kcal1.7g16.9g0.6g7.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha569g944kcal108.1g0g56.9g0g
Sipuli kuivattu 71g193kcal7.5g25g1.1g24.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Vesi711g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2819kcal256.8g145.6g120.8g100.2g
Valittu annoskoko2500g1410kcal128.4g72.8g60.4g50.1g
Annoskoko puolitettuna1250g705kcal64.2g36.4g30.2g25.1g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987