UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125675g1552kcal58.7g46.5g128.2g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 772g588kcal14.5g119.7g1.5g7.7g
Porkkana 181g59kcal1.1g10.1g0.4g4.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g259g53kcal1.6g9.9g0.8g3.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g167g1378kcal0g0g153.2g0g
Oregano, kuivattu 1.4g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Timjami 0.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 346g133kcal0.6g28.2g0.3g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7592kcal156.2g439.2g569.6g54.2g
Valittu annoskoko2500g3796kcal78.1g219.6g284.8g27.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1898kcal39.1g109.8g142.4g13.6g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299236