Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1254g702kcal106.6g62.7g2.5g0g
Hermesetas -neste25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1119kcal33.2g228.2g3.9g11.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka50g200kcal0g49.7g0g0g
Voi 17g124kcal0.2g0.1g13.9g0g
Kananmuna kuoreton 828g1181kcal103.5g2.5g84.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6651kcal487g686.4g210.2g22.8g
Valittu annoskoko2500g3325kcal243.5g343.2g105.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1663kcal121.8g171.6g52.6g5.7g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517